Logo Saltea.md - Saltele Ortopedice
Saltea.md - Mobile Call CTA

Garanție

Ce acoperă garanția mea?

Este rar, dar din când în când există o problemă reală cu un produs. Află mai multe despre ce acoperă garanția Plushy.

Felicitări pentru achiziționarea unei saltele Plushy. Plushy se angajează să ofere produse de calitate și durabilitate superioară, astfel încât să puteți obține o odihnă sănătoasă și confortabilă. Plushy nu se așteaptă ca dumneavoastră să întâmpinați vreun defect, dar dacă se întâmplă, acesta este acoperit în conformitate cu termenii acestei garanții limitate.

Această garanție limitată se aplică timp de doi – douăzeci (2-20) ani (în funcție de model) de la data inițială de achiziție sau până la transferul către un alt consummator, pentru toate saltelele Plushy vândute în Republica Moldova de către Plushy sau de către un distribuitor autorizat Plushy. Această garanție limitată garantează în caz de defecte datorate defectelor de manoperă sau de materiale, așa cum sunt descrise în prezentul document.

Dacă este defectă, Plushy va înlocui sau va repara salteaua Plushy. Fără a aduce în considerare angajamentul Plushy de a repara defectele, o astfel de reparație poate fi efectuată de către terțe părți autorizate de Plushy, cum ar fi comercianții cu amănuntul. Această garanție se aplică numai cumpărătorului original și este limitată în mod expres, așa cum este descrisă în prezentul document.

 

Garanție în funcție de model:
Orto Standard © – 2 ani, Optima ©  – 5 ani, Mega (Cocos) ©  – 7 ani, Mega (Spring) ©  – 7 ani, Confort 7 Zone ©  – 7 ani, Latex Deluxe ©  – 10 ani, Memory Plus ©  – 15 ani, Platinum – 20 ani ©, Iceberg – 20 ani ©, Emerald – 20 ani ©

 

LIMITĂRI SPECIALE

(1) TOATE GARANȚIILE IMPLICITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ACESTEA, SUNT LIMITATE ÎN MOD EXPRES LA DURATA ACESTEI GARANȚII SCRISE;

(2) PLUSHY NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU DAUNELE ACCIDENTALE SAU INDIRECTE CARE DECURG DIN ORICE ÎNCĂLCARE A ACESTEI GARANȚII. ÎNLOCUIREA SAU REPARAREA, AȘA CUM SE PREVEDE ÎN PREZENTUL DOCUMENT, VA FI REMEDIUL EXCLUSIV PENTRU CONDIȚIILE STIPULATE ÎN CERTIFICAT;

(3) ACEASTĂ GARANȚIE SE APLICĂ SALTELELOR ȘI NU ACCESORIILOR SAU ALTOR PRODUSE ASOCIATE CU SALTEAUA.

 

GARANȚIA ESTE NULĂ DACĂ:

(1) SALTEAUA NU ESTE UTILIZATĂ PENTRU O UTILIZARE NORMALĂ LA DOMICILIU, DE CĂTRE CONSUMATOR;

(2) SALTEAUA ESTE REVÂNDUTĂ SAU DONATĂ DE CĂTRE CUMPĂRĂTORUL INIȚIAL;

(3) PRODUSUL ESTE UTILIZAT ÎN AFARA REPUBLICII MOLDOVA (este posibil să existe o garanție separată pentru produsele din afara MOLDOVEI, dar vă informăm că este posibil să nu fie de la Plushy);

(4) SALTEAUA ESTE UTILIZATĂ DE UN PACIENT MEDICAL;

(5) DACĂ SALTEAUA NU ESTE UTILIZATĂ PE O FUNDAȚIE SAU UN CADRU FERM, PLAT, FĂRĂ LAMELE, SUFICIENT DE PUTERNIC PENTRU A RĂMÂNE PLAT ȘI FERM SUB GREUTATEA SALTELEI ȘI A UTILIZATORILOR SĂI, DE LA DATA LIVRĂRII ȘI PÂNĂ LA DATA CERERII DE GARANȚIE, FĂRĂ ÎNTRERUPERE;

(6) SALTEAUA NU ESTE UTILIZATĂ, CI ESTE DEPOZITATĂ (FIE PE TERMEN LUNG, FIE PE TERMEN SCURT) ÎN ORICE POZIȚIE VERTICALĂ.

(7) ÎN CAZUL ÎN CARE PLUSHY STABILEȘTE, LA DISCREȚIA SA REZONABILĂ, CĂ SALTEAUA A FOST DETERIORATĂ, ABUZATĂ SAU NEGLIJATĂ;

(8) ÎN CAZUL ÎN CARE EXISTĂ DREPTURI DE RETENȚIE SAU MODIFICĂRI DE CĂTRE CLIENT ASUPRA SALTELEI;

(9) DACĂ PROCESUL DE GARANȚIE DE MAI JOS NU ESTE RESPECTAT.

 

Plushy nu va cere cumpărătorului să repare sau să înlocuiască salteaua din banii proprii, în cazul în care aceasta este considerată în mod rezonabil de către Plushy ca fiind defectă în conformitate cu termenii prezentului document.

Garanția pentru orice saltea reparată sau înlocuită începe de la data achiziției inițiale și nu de la data înlocuirii. Reparația sau înlocuirea saltelei va fi la discreția exclusivă a Plushy. În cazul în care modelul de saltea nu mai este disponibil, salteaua dumneavoastră poate fi înlocuită cu un model echivalent. Husa nu face parte din garanția de 2-20 ani și este tratată separat în prezentul document.

 

Pentru sănătatea și siguranța celor care trebuie să se debaraseze de saltea sau să o folosească în alt mod, Plushy sau agenții pot refuza să inspecteze sau să evalueze salteaua pentru a determina dacă aceasta este acoperită de garanție și dacă există dovezi de deteriorare, abuz sau neglijență. În acest caz, Plushy își rezervă dreptul de a refuza acoperirea garanției. Se va solicita ca fotografiile să fie trimise prin internet sau prin e-mail către Plushy.

Plushy vă va solicita să furnizați dovada utilizării consecvente a unei fundații sau a unui cadru adecvat de la achiziționarea saltelei înainte ca această garanție să se aplice.

 

Procesul de garanție

Puteți începe cererea de garanție aici.

Puteți suna la Plushy la numărul de telefon 0-69-00-96-92. Informații de contact suplimentare pot fi găsite în secțiunea de contact la plushy.md, saltea.md, saltele.md. Informațiile de contact se pot schimba din când în când și sunt mereu în vigoare pe site-ul web al companiei.

Etichetele de identificare de pe saltea trebuie să fie intacte pentru ca Plushy sau furnizorii săi terți să proceseze o reclamație de garanție.

Plushy nu va taxa cumpărătorul pentru repararea sau înlocuirea saltelei cumpărătorului dacă aceasta este considerată în mod rezonabil de către Plushy ca fiind defectă conform termenilor din prezentul document în primii doi-douăzeci (2-20) ani de la achiziția inițială. Garanția pentru orice saltea reparată sau înlocuită începe de la data achiziției inițiale și nu de la data înlocuirii. Reparația sau înlocuirea saltelei va fi la discreția exclusivă a Plushy. Husa nu face parte din garanție și este tratată separat în prezentul document.

 

Defecte garantate

NU SCOATEȚI HUSA SALTELEI PENTRU A EVALUA STAREA SALTELEI DVS. ÎN SCOPUL ACESTEI GARANȚII. ACEASTĂ ACȚIUNE VĂ POATE ANULA GARANȚIA.

În timpul unei utilizări normale, susținute în mod corespunzător, un defect garantat există numai dacă: (i) materialele de construcție dezvoltă o adâncitură vizibilă în saltea mai mare de un (2,00) cm în comparație cu zonele înconjurătoare ale saltelei, sau (ii) dacă materialele saltelei se rup, crapă sau cedează în alt mod în timpul utilizării normale și al manipulării normale. Adâncimea trebuie să aibă o lățime și o lungime suficient de mari pentru a fi considerată o amprentă corporală și se aplică numai saltelei și nu și așezării materialelor de umplutură din fibre ale husei.

Modificările localizate ale fermității sunt normale și nu sunt acoperite de garanție. Preferințele de confort nu sunt acoperite de garanție. Salteaua trebuie să fie întotdeauna acoperită de albituri în timpul utilizării, altfel garanția este nulă (lumina ultravioletă degradează materialele de amortizare). Variațiile în dimensiunile saltelei trebuie să fie normale și nu sunt acoperite de garanție, cu excepția cazului în care sunt mai mari de 5 cm.

 

Daune, abuzuri, neglijență

Este rezonabil să se stabilească faptul că salteaua a fost deteriorată, abuzată sau neglijată dacă sunt prezente următoarele, fără a se limita la: rupturi, pete, mirosuri, condiții neigienice, pliuri, urme de picioare, arsuri, tăieturi sau semne de sărituri pe pat, rozătoare, daune provocate de insecte sau alte infestări, daune provocate de lichide sau geluri, sânge sau fluide corporale, alte lichide sau daune provocate de vreme sau de expunerea la soare.

Plushy recomandă cu insistență utilizarea unui protector de saltea foarte elastic și respirabil, deoarece fără o astfel de protecție este posibil ca salteaua dvs. să nu fie suficient de curată sau de nedeteriorată pentru ca această garanție să se aplice.

 

Garanția limitată a husei cu fermoar

Husa cu fermoar este garantată timp de doi (2) ani de la data cumpărării împotriva defectelor de material sau de manoperă. Plushy poate alege, la discreția sa, să înlocuiască husa cu o husă identică sau diferită (ca un exemplu, o culoare sau un material diferit) sau să o repare. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport dus-întors, de manipulare și de inspecție.

Toate limitările menționate în prezentul document se aplică, de asemenea, husei.

  Oameni Reali, Nu Roboți

  phone_icon

  Să te ajutăm să dormi
  mai bine este treaba noastră…
  hai să vorbim.

  0 69 00 96 92

  pin_icon

  Vino la un
  Showroom Plushy

  str. Vasile Alecsandri, 137