Logo Saltea.md - Saltele Ortopedice
Saltea.md - Mobile Call CTA

Magazin de Saltele în Chișinău

Contacte

Str. Vasile Alecsandri, 137, et.2

Ne aflăm la intersecție cu str. Alexandru cel Bun, la stația de autobuze.

Showroom:
Luni – Vineri: 10:00 – 17:00
Sâmbătă: 10:00 – 15:00
Duminică: răspundem la apeluri și pe rețelele sociale

Contacte 24/7

Întrebări Frecvente:

Este neapărat să vizitez Showroom-ul de saltele?

Achiziționarea unei saltele pare să fie un lucru destul de simpu. Ai vizitat un magazin de saltele, ai testat confortul câtorva opțiuni, ai făcut alegerea și ți s-a livrat. Odată cu creșterea magazinelor online de saltele, alegerea a devenit mai complexă. Dar continuă să citești – vom scoate misterul din a decide dacă să-ți cumperi noua ta saltea online sau de la un magazin de saltele.

Nu există niciun criteriu care îți spunea dacă alegerea ta este corectă sau greșită când vine vorba de a decide cum îți vei cumpăra salteaua. În cele din urmă, există o foarte mică diferență de satisfacție dintre persoanele care cumpără prin internet și persoanele care cumpără din magazin – deși dacă te uiți la recenziile noastre, este posibil să obții scoruri mai mari de satisfacție din partea persoanelor care își comandă saltelele online, dintr-un motiv foarte simplu – este mai ușor și mai rapid.

În funcție de stilul tău de viață, bugetul și preferințele personale, oricare dintre metode poate funcționa bine – atât timp cât vei ajunge să dormi bine noaptea, pe o saltea pe care o iubești. În cele din urmă – literalmente – patul tău și confortul în general, este o alegere extrem de personalizată. Unii cumpărători de saltele mai întâi caută tot ce găsesc online, pentru a afla mai multă informație despre tipurile de saltele și pentru a cunoaște prețurile, iar apoi merg în magazine pentru a testa și eventual pentru a încerca să negocieze prețul. Dacă magazinul se va potrivi cu acel preț, poți achiziționa chiar atunci, din magazin. În același timp, poți să te întorci acasă și în orice moment să comanzi online la același preț. Oricum, câștigi. Fie că faci cumpărături online sau din Showroom, știm că te vei îndrăgosti de Saltea.md. Cu materialele de cea mai înaltă calitate și Suportul brevetat Fără presiune® al Saltea.md™, salteaua noastră îți va oferi somnul pe care îl meriți.

E mai convenabil să cumpăr online?

Cumpărarea unei saltele online este extrem de convenabilă. Pur și simplu accesezi site-ul, îți alegeți modelul care îți place, faci click, și salteaua ta nouă va apărea în fața ușii. Nu există rânduri, nici vânzători care te presează și niciun fel de dificultăți.

Unii oameni se pot simți intimidați de asistența, uneori, excesiv de utilă a unui agent de vânzări. Dacă acest lucru te descrie, atunci comoditatea de a comanda salteaua online te poate ajuta să îți atenuezi unele îngrijorări. Partea cea mai bună este că nici nu trebuie să îți schimbi pijamaua – poți să comanzi salteaua la miez de noapte dacă asta îți convine.