Logo Saltea.md - Saltele Ortopedice
Saltea.md - Mobile Call CTA

Termeni și Condiții

Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea site-ului nostru și procesul de achiziționare a produselor noastre. Accesând și utilizând această platformă, vă exprimați acordul că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu prevederile acestor Termeni și Condiții. Vă rugăm să alocați timp pentru a parcurge cu atenție aceste informații, deoarece ele stabilesc drepturile și obligațiile dumneavoastră în calitate de utilizator al site-ului www.saltea.md / www.saltele.md / www.plushy.md. Prin utilizarea site-ului, vă angajați să respectați aceste reguli și să vă conformați termenilor prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre prevederile acestor Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați platforma saltea.md. Continuarea utilizării site-ului după citirea acestor termeni implică acceptul dumneavoastră neechivoc și angajarea la respectarea acestora.

 

  1. Descrierea produselor

1.1. PLUSHY se angajează să ofere o gamă variată de saltele ortopedice, create cu o atenție meticuloasă la fiecare detaliu, concepute pentru a satisface cele mai înalte standarde de confort și susținere, oferindu-vă o experiență de somn de excepție.

1.2. Descrierile produselor de pe site furnizează informații detaliate despre caracteristicile distinctive ale fiecărei saltele PLUSHY. Imaginile ilustrative sunt concepute pentru a vă oferi o perspectivă clară asupra designului și detaliilor, cu mențiunea că acestea pot suferi ajustări fără notificare prealabilă.

1.3. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în specificațiile produselor pe site-ul companiei. Actualizările vor fi comunicate în mod transparent pe site.

 

  1. Comenzi și asistență

2.1. Pentru a achiziționa produsele noastre, vă invităm să ne contactați sau să lăsați detaliile necesare pentru a efectua o comandă, acțiune ce reprezintă o ofertă de cumpărare din partea dumneavoastră.

2.2. Această ofertă este supusă acceptării noastre, putând fi refuzată din diverse motive, cum ar fi indisponibilitatea produselor sau furnizarea de informații incorecte.

2.3. Echipa noastră de suport este disponibilă în orice etapă a procesului de achiziție, oferind clarificări și asistență pentru a vă asigura că alegeți produsele potrivite.

 

  1. Livrare și transport

3.1. Ne angajăm să furnizăm producție și livrare eficientă și promptă, având un termen de maxim 24 de ore de la primirea comenzii.

3.2. Costurile de transport vor fi afișate în mod clar la finalizarea comenzii, oferindu-vă transparență asupra acestui aspect. Este responsabilitatea clientului să furnizeze informații corecte de livrare pentru a asigura un proces de livrare fără probleme.

3.3. În cazul întârzierilor sau problemelor legate de livrare, echipa noastră va ține la curent și va depune eforturi pentru a soluționa situația rapid.

 

  1. Garanție

4.1. Fiecare saltea PLUSHY beneficiază de o garanție extinsă, reprezentând angajamentul nostru pentru calitatea superioară a produselor.

4.2. Deteriorările din uzura normală, daunele din utilizarea necorespunzătoare, costurile de transport sau saltelele neambalate corespunzător pentru expediere nu sunt acoperite de garanție.

4.3. Echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă pentru a oferi suport în rezolvarea problemelor și răspunde la întrebările dumneavoastră.

 

  1. Confidențialitate și securitate

5.1. Respectarea confidențialității datelor dumneavoastră este prioritatea noastră. Înțelegem importanța informațiilor personale și vă asigurăm că punem în aplicare cele mai riguroase măsuri pentru a le proteja.

5.2. De la criptarea datelor la protocoalele de securitate online, implementăm cele mai recente tehnologii pentru un mediu online sigur.

5.3. Pentru a vă oferi o imagine detaliată asupra modului în care gestionăm și protejăm datele dumneavoastră, vă invităm să consultați Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe site-ul nostru. Această politică descrie în mod explicit tipurile de informații colectate, scopurile pentru care sunt utilizate și măsurile specifice de securitate implementate pentru a vă asigura confidențialitatea.

 

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

6.1. Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului site-ului saltea.md, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafice sunt deținute de Saltea.md x Plushy. Utilizarea neautorizată a acestor elemente este strict interzisă.

6.2. Saltea.md deține patente pentru materialele utilizate în saltelele ortopedice sub brandul Plushy. Aceste patente acoperă tehnologii inovatoare care contribuie la confortul și performanța saltelelor. Exemple de astfel de materiale pot include, dar nu se limitează aici [GelFlex], [FirmTouch], [Soft Touch], [CreamLatex], [EdgeGel], [IcebergCool]. Orice încercare de reproducere, distribuire sau utilizare a acestor materiale fără autorizația expresă a saltea.md este interzisă și poate fi supusă acțiunilor legale.

6.3. Utilizatorii au permisiunea de a accesa și utiliza conținutul site-ului numai în scopuri personale și non-comerciale. Orice utilizare neautorizată a conținutului poate încălca drepturile de proprietate intelectuală ale Saltea.md x Plushy și poate duce la acțiuni legale.

6.4. Orice comunicare sau feedback furnizat de utilizatori, inclusiv, dar fără a se limita la, sugestii, idei sau comentarii, devine proprietatea Saltea.md x Plushy. Compania are dreptul de a utiliza, modifica și distribui aceste comunicări fără nicio restricție, compensație sau obligație față de utilizatori.

 

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

7.1. Compania își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat după publicare.

7.2. Toate modificările vor fi publicate în această secțiune, oferindu-vă transparență și accesibilitate. Vă încurajăm să verificați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice schimbări. Continuarea utilizării site-ului și a serviciilor companiei după modificări reprezintă acceptarea acestora.

7.3. Utilizarea site-ului și a serviciilor companiei după modificări reprezintă acceptul implicit al acestora.

Vă mulțumim pentru alegerea dumneavoastră. Ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență, iar acești Termenii și Condiții reflectă în mod corespunzător evoluția noastră. Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii la adresa de e-mail info@saltele.md sau pe adresa Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 137, et, 2.