Logo Saltea.md - Saltele Ortopedice
Saltea.md - Mobile Call CTA

Retur

Vrem să îți placă produsele Plushy.


Dar dacă ai anumite probleme, le putem schimba
sau te putem ajuta să le returnezi.

Saltele

Ai 14 de zile calendaristice de la data livrării pentru a returna salteaua Plushy™.
Notă: unele saltele din gama noastră, vin cu perioadă de grație din partea companiei pentru a fi eligibile returului sau a schimbului. Perioada totală constituie 28 de zile calendaristice, iar modelele ce se încadrează în acest termen, sunt afișate transparent pe site.

Deoarece poate dura ceva timp până când corpul tău se adaptează la un suport mai bun, îți recomandăm să dormi pe saltea timp de minimum 10 zile. Pentru sfaturi despre cum să îți îmbunătățești experiența de somn, te rugăm să ne contactezi sau să consulți blogul nostru!

Pentru a fi eligibilă pentru o returnare, salteaua trebuie să fie curată, nedeteriorată și să aibă atașată eticheta din fabrică a saltelei. Vor fi necesare fotografii ale saltelei și ale etichetei.

Vom rambursa prețul integral al saltelei, mai puțin valoarea oricărei reduceri, dobânda acumulată și taxele de transport, odată ce salteaua a fost ridicată. Plushy sau unul dintre partenerii noștri autorizați va stabili o dată pentru a ridica salteaua.

ezgif-2-41c81bd9a0

Trebuie să mă adaptez la noua mea saltea Plushy?

Când ești obișnuit să dormi pe o altă saltea, poate dura ceva timp până când corpul tău se adaptează complet la suportul avansat al noii saltele Plushy. Îți recomandăm să dormi pe ea timp cel puțin 10 nopți pentru a permite corpului tău să se adapteze. După aceea, dacă tot nu dormi bine, te vom ajuta cu un schimb sau retur.

Paturi

Din cauza naturii produsului, care se produce exclusiv la comandă în acord și cu toate detaliile stabilite împreună cu clientul în Showroom, nu oferim retururi sau rambursări pentru aceste produse.

Pentru întrebări, expediază un e-mail la info@saltele.md sau contactează Serviciul Clienți la numărul 069009692.

Accesorii

Accesoriile achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate în decurs de 14 zile calendaristice, cu condiția de a fi curate, fără oarecare deteriorări. Deasemenea ambalajul trebuie să fie în stare nouă, fără rupturi.

Notă: excepție de retur fac husele impermeabile, din motiv că se produc după dimeniune individuală, convenită cu clientul.

Vorbește cu un Geniu al somnului.

0 69 00 96 92