Logo Saltea.md - Saltele Ortopedice
Saltea.md - Mobile Call CTA

Magazin de Saltele

10+ Ani de Reinventare a Confortului

Noi creăm soluții de somn mai bune decât cele de top, care îi ajută pe toți să se simtă și să trăiască mai bine. 

Tehnologia Noastră

E vorba de confort.
Pătrat.

Conceptul nostru GelFoam turnat prin condensare, este atât de eficient, încât este recomandat de către medici chiar și pentru pacienții cu complicații critice ale coloanei. Din 2008 până în prezent, am reușit să producem o schimbare majoră a somnului. Acum este rândul tău să experimentezi confortul ultimului nivel.

De ce Plushy?

Așa. Simplu.

Provocarea noastră la început de drum, a fost să inventăm o gamă de saltele, care o să facă oamenii să se simtă într-adevăr “ca acasă”, unde ești rege; unde este cald și MOALE – de aici vine și termenul Plushy.

Din engleză: plushypluhsh-ee ] adjective, characterized by luxury, wealth, or ease.
traducere: adjectiv, caracterizat prin lux, bogăție sau ușurare.

Noi îmbunătățim somnul fără a-l întrerupe vreodată.

Plushy a reușit să creeze și să patenteze un material unic, ce se adaptează instantaneu pe măsura mișcărilor, remodelându-se pentru a susține orice poziție a corpului tău. Nu există nici un timp de întârziere sau întrerupere a senzației de „plutire ca pe un nor”, astfel încât te poți rostogoli, deplasa sau mișca în somn după dorința inimii tale.

Convingerea Noastră

Un somn mai bun,
o lume mai bună.

Saltea.md deține mai mult de 5 patente pentru tehnologia de amortizare și CreamLatex. Am combinat cunoștințele tehnicilor noștri și materialele la care am ajuns timp de un deceniu, ca într-un final să ne diferențiem prin confort și calitate.
Este cu adevărat diferit de orice ai simțit vreodată.

Noi nu ne vom odihni până tu vei începe să dormi bine.

Peste 1,000 de recenzii pozitive.
Află de ce lumea ne iubește.

Întrebările tale despre saltele. Răspunsuri:

Prin ce este diferită o saltea marca Saltea.md™ față de alți producători autohtoni sau importatori?

Răspuns simplu: Materialele unice și combinația tehnică. Special concepute pentru a face legătura corectă dintre șolduri și umeri, în timp ce susține în totalitate forma naturală a spatelui, tehnologia patentată Saltea MD a fost folosită și testată riguros în aplicațiile medicale și de consum de peste 11 ani. În acea perioadă, inventatorii produsului au cercetat diferite materiale pentru saltele pentru a ști ce se potrivește cel mai bine cu tehnologia lor cu scop de a schimba viața. Iată ce au găsit:

Spuma de memorie poate fi categorizată după mai mult de 64 de parametri, iar în cele mai multe cazuri nu oferă în mod constant sprijinul de care ai nevoie pe parcursul nopții și, în general, somn chinuitor. De aceea, au ales minuțios tipul de spumă Memory, până l-au găsit pe cel perfect în urma a câțiva ani de căutare.

Peste 85% din saltelele tradiționale cu arcuri nu ne scutesc de presiune și nu permit o mare posibilitate de mișcare, fără provocarea deranjului persoanei ce doarme lângă noi. Astfel, au lucrat și la acest subiect pentru a găsi formula perfectă.

Care este diferența dintre saltelele noastre cu arcuri și fără?

Fiecare saltea are o structură ce oferă un suport dinamic. Totul depinde de preferințele tale individuale.

În general este recomandabil să alegi salteaua după 3 factori esențiali:
1) Greutatea și înălțimea ta.
2) Poziția de dormit.
3) Preferințele și parametrii fizici ai persoanei cu care vei dormi (în caz individual).

Pe ce fel de suprafață este recomandabil să plasez salteaua?

Saltelele fără arcuri sunt mai puțin pretențioase la suprafața pe care stau, fie ea plată sau pe lamele. În general, suprafețele plate reprezintă mediul perfect. Mare atenție însă, trebuie să ai cu salteaua ce are arcuri individuale. Dacă patul nu dispune de spțiu plat și are lamele, atunci pentru mărimea ex. 160×200, NU trebuie să fie mai puțin de 17 rânduri de lamele, pentru a evita deformarea bazei de arcuri.

Cum pot obține o perioadă de testare a saltelei?

Ei bine, întâi de toate, te invităm la Showroom-ul nostru de pe str. Vasile Alecsandri, 137, etajul 2 (intersecție cu Alexandru cel Bun, la stația de autobuze). Aici poți să testezi fiecare saltea și chiar să o construiești pe a ta proprie.

În calitate de opțiune de rezervă, îți oferim o perioadă de grație de testare. Pentru detalii rapide: +37369009692 (disponibil și pe Viber).

Cum primesc banii înapoi dacă nu îmi convine salteaua câteva nopți (ne)dormite?

Deoarece salteaua noastră acceptă alinierea naturală a corpului tău, spre deosebire de orice altă saltea, poate dura ceva timp pentru ca corpul să se adapteze complet locului tău nou de dormit. La fel ca atunci când începi să remediezi o postură slabă, la început se poate simți ciudat sau chiar incomod, așa că îți recomandăm cu drag să dormi pe ea timp de câteva săptămâni pentru a da șansa corpului să se adapteze.

*Dacă încă ești nemulțumit după 14 nopți, poți returna salteaua, pentru o rambursare completă.
** Sugestie utilă: aproape toate saltelele noastre au două părți de dormit. Încearcă-le pe ambele înainte să te convingi că nu e salteaua ta.