Logo Saltea.md - Saltele Ortopedice
Saltea.md - Mobile Call CTA

Diferite modele de saltele de la marca Plushy

saltele chisinau plushy moldova

Imersați în lumea în lumea somnului confortabil și individual cu brandul PLUSHY. Misiunea noastră principală este să vă asigurăm o experiență de somn de neuitat și să susținem sănătatea dumneavoastră cu ajutorul unei colecții unice de saltele ortopedice. În acest articol vă vom călăuzi prin diversitatea noastră, care include 9 modele diferite. Vă vom prezenta caracteristici detaliate ale fiecăruia și recomandări valoroase pentru a vă ajuta să alegeți salteaua perfectă care vă va asigura odihna nocturnă și care va depăși așteptările. Aflați cum PLUSHY îmbină cu succes tehnologiile de ultimă oră, luxul inegalabil și susținerea necesară pentru un somn sănătos și prelungit. Descoperiți de ce alegerea corectă a saltelei este atât de importantă în viața de zi cu zi. Acum să trecem la revizuirea fiecăruia dintre cele 9 tipuri:

1. Orto Standard

Aceasta nu este doar o simplă saltea, ci și o investiție în starea dumneavoastră de bine. Orto Standard se remarcă prin numeroasele sale caracteristici unice:

Utilizare versatilă: Această saltea este potrivită pentru comenzi en-gros în locuri publice și poate servi și ca o alternativă excelentă la patul din propria dumneavoastră casă.

Fermitate excepțională: Orto Standard are o suprafață cu fermitate medie-moale, oferind un suport excelent coloanei vertebrale și un confort inegalabil încă de la prima atingere.

Durabilitate pe termen lung: Aveți încredere că această saltea va rezista timp de 7 ani, la o greutate de 90 kg pe loc, și chiar până la 10 ani la o greutate de 75 kg pe loc.

Husă detașabilă: Îngrijirea saltelei este simplă datorită husei detașabile, pe care o puteți spăla la o temperatură de 30°C.

Înălțime ideală: Orto Standard are o înălțime de 21 cm, dar suntem pregătiți să vă satisfacem nevoile și să vă creăm o saltea cu o înălțime de până la 35 cm, pentru a vă asigura un somn perfect.

Adaptabilitate sezonieră: Husa saltelei este confecționată din bumbac (60%) cu o densitate de 150 kg/m3 și oferă un sistem de folosire pentru vară/iarnă. Asta înseamnă că vă puteți bucura de un somn confortabil indiferent de sezon. Vara vă va oferi senzația de prospețime și răcoare, în timp ce iarna vă va oferi un sentiment de confort și căldură.

Straturi:

Stratul superior: Spumă CommonTouch (h 4cm), care menține o poziție corectă a coloanei vertebrale.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm) pentru o mai bună separare a straturilor saltelei cu arcuri.

Arcuri (baza): Plasă de arcuri unite Bonell, care reglează deformarea coloanei vertebrale.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm).

Strat inferior: Spumă CommonTouch (h 4cm) pentru suport suplimentar.

Recomandări: Orto Standard este alegerea dumneavoastră de încredere pentru odihnă, mai ales în locurile cu o încărcare mare, cum ar fi hoteluri, case de vacanță, grădinițe și spitale. Vă garantează un somn de neuitat și vă oferă proprietăți ortopedice și durabilitate care vă vor susține mulți ani.

2. Optima

Optima nu este doar o saltea, ci și o operă de artă care adaugă eleganță și confort impecabil în dormitorul dumneavoastră. Să vedem ce oferă această saltea:

Ideal pentru adulți: Salteaua Optima a fost special creată pentru adulți cu o greutate de până la 120 kg, care caută o suprafață de odihnă obișnuită, dar totuși ortopedică.

Fermitate medie: Fermitatea medie a saltelei creează un echilibru perfect între susținerea coloanei vertebrale și confortul, asigurându-vă un somn de neuitat.

Îmbunătățirea circulației sanguine și a calității somnului: Optima nu oferă doar confort, ci și îmbunătățește circulația sanguină și calitatea somnului. Nopțile dumneavoastră vor fi mult mai plăcute, iar durerile de spate vor deveni o amintire.

Înălțime impresionantă: Cu o înălțime de 21 cm (și opțiunea de a comanda o înălțime de până la 35 cm), Optima conferă dormitorului dumneavoastră un aspect luxos.

Husă: Husa saltelei este confecționată din bumbac organic (80%) cu o densitate de 180 kg/m3. Un bonus este designul reversibil, care vă permite să vă bucurați de confort atât vara, cât și iarna.

Straturi:

Stratul superior: Spumă FlowFoam (h 4cm), pentru o poziție corectă a coloanei vertebrale și o senzație perfectă în timpul somnului.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm) pentru o mai bună separare a straturilor saltelei cu arcuri și pentru un confort suplimentar.

Arcuri (baza): Plasă de arcuri unite (Bonell), care reglează deformarea coloanei vertebrale și asigură susținerea corectă.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm), pentru o mai mare confort și pentru reducerea punctelor de presiune.

Strat inferior: Spumă FlowFoam (h 4cm), pentru suport suplimentar și confort maxim.

Recomandări: Plushy Optima este creată pentru adulții care apreciază o suprafață obișnuită de odihnă, dar ortopedică. Această saltea susține coloana vertebrală, reduce punctele de presiune și aduce un confort de neegalat în somn. Plushy Optima este alegerea celor care aspiră la un stil impecabil și la confort în dormitor.

3. Mega (Cоcоs)

Mega (Cоcоs) – este o saltea care oferă mult mai mult decât confortul simplu. Iată ce puteți aștepta de la acest model incredibil:

Pentru o varietate de utilizatori: Această saltea este recomandată pentru persoanele cu greutate între 70 și 130 de kilograme, copii cu vârsta de până la 12 ani și pentru toți cei care apreciază o suprafață fermă pentru un somn confortabil.

Confort semi-ferm: Mega (Cоcоs) oferă un nivel de fermitate care susține spatele și, în același timp, oferă o senzație relaxantă.

Tehnologia ActiGuard: Tehnologia unică ActiGuard include un strat de 1 centimetru de nucă de cocos, asigurând ventilație și termoreglare perfectă în interiorul saltelei. Cu o structură deschisă a straturilor de nucă de cocos, salteaua permite fluxul liber de aer, reglând temperatura în timpul somnului.

Hipoalergenică: Bucurați-vă de un somn fără reacții alergice și beneficiați de standarde ridicate de igienă datorită proprietăților ActiGuard.

Înălțime impresionantă: Cu o înălțime de 22 de centimetri (cu opțiunea de a comanda până la 35 de centimetri), Mega (Cоcоs) va ridica confortul somnului la un nou nivel.

Husă detașabilă și lavabilă: Este elastică, cu densitatea de 200kg/m3.

Straturi:

Strat superior: Spumă FirmTouch (h 4cm), asigură un suport ferm, dar relaxant.

Strat superior 2: Ffibră de cocos (h 1cm), susține o postură corectă și previne dezvoltarea bacteriilor.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm), care separă straturile saltelei și oferă confort suplimentar.

Arcuri (baza): Plasă de arcuri unite Bonell, care reglează deformarea coloanei vertebrale și oferă susținere corectă.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm), pentru confort sporit.

Strat inferior: Spumă Soft Touch (h 4cm). pentru o senzație mai moale și confort adăugat.

Recomandări: Mega (Cоcоs) este alegerea pentru cei care apreciază o suprafață fermă pentru somn și doresc să aibă grijă de sănătatea lor. Această saltea asigură o poziție corectă a spatelui și oferă un somn confortabil pe tot parcursul nopții. Relaxați-vă și bucurați-vă de odihnă, știind că Mega (Cоcоs) este întotdeauna acolo pentru a vă susține.

4. Mega (Spring)

Mega (Spring) – este măiestria confortului, destinată celor care apreciază cu adevărat plăcerea somnului. Iată ce face această saltea specială:

Pentru adulți și adolescenți: Mega (Spring) este recomandată pentru persoanele cu greutate de până la 90 de kilograme, oferind un confort optim în timpul somnului. Cu toate acestea, nu este recomandată pentru copiii sub 16 ani datorită construcției sale semi-moale.

Confort semi-moale: Această saltea are o fermitate semi-moale care învăluie plăcut corpul și oferă un somn relaxant.

Fluxul de aer de lux: Benzi avansate pe suprafața saltelei asigură un flux intens de aer către suprafață, asigurând o ventilație excelentă și menținând temperatura optimă în timpul somnului.

Măiestria distribuției greutății: Arcurile independente, unite prin tehnologia Micro Precision, distribuie uniform greutatea corpului și reduc presiunea asupra punctelor de contact.

Captuseala premium din Belgia: Captuseala belgiană asigură o durată lungă de viață și protecție împotriva uzurii, subliniind înaltul nivel de calitate al saltelei.

Înălțime impresionantă: Mega (Spring) se ridică impunător la 23cm (și poate fi mărită la 35 cm, la cerere), creând o atmosferă luxoasă în dormitor.

Husă detașabilă și lavabilă: Husa saltelei se poate scoate ușor și se poate spăla în mașină la 30°C.

Straturi:

Strat superior: Spumă SoftTouch (h 4cm), ce creează o presiune stabilă asupra diferitelor grupuri de mușchi.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm), separă straturile saltelei și arcuri, oferind confort suplimentar.

Arcuri (baza): Plasă de arcuri separate (Pocket), strâns grupate (câte 312/m2) în contact cu spuma asigură distribuție uniformă a greutății și susținere.

Strat de tranziție: Pâslă naturală (h 1cm). pentru confort sporit.

Strat inferior: Spumă SoftTouch (h 4cm). pentru o senzație mai moale și confort adăugat.

Recomandări: Mega (Spring) este perfectă pentru adulții care caută confort excepțional în timpul somnului și apreciază o suprafață semi-moale. Cu toate acestea, fermitatea semi-moale o face nepotrivită pentru copiii sub 16 ani. Această saltea este creată folosind tehnologii avansate pentru a vă oferi confortul maxim și plăcerea în timpul somnului.

5. Confort 7 Zone

Salteaua Confort 7 Zon» este o capodoperă printre saltele, creată pentru a vă oferi un confort unic și susținere în timpul somnului. Este destinată:

Unui public larg de consumatori: Această saltea este potrivită pentru persoanele cu greutate între 80 și 140 de kilograme și pentru cuplurile cu diferențe semnificative de greutate (de 25kg sau mai mult). De asemenea, este alegerea principală pentru cei care preferă suprafețe ferme pentru somn.

Confort cu două fețe: Cu această saltea aveți opțiunea de a alege între o parte semi-tare și o parte tare, permițându-vă să reglați confortul în funcție de preferințele dumneavoastră

Spumă inteligentă: Această saltea are două straturi: un strat superior «7-Zone» și un strat inferior din spumă AeroGel. Această combinație oferă o adaptare dinamică la greutatea corpului, creând un confort unic și personalizat.

Husă detașabilă: Menținerea curățeniei saltelei nu a fost niciodată atât de ușoară, datorită husei detașabile, pe care o puteți spăla la 30°C.

Straturi:

Stratul superior: 7-Zone, echipat cu valuri pătrate de 4m înălțime, care reacționează la greutatea dumneavoastră (de la 60rg la 150 kg). Acest lucru asigură un efect ortopedic și o distribuție uniformă a greutății, menținând o poziție sănătoasă a spatelui.

Stratul inferior: Spumă AeroGel (h 16 cm). Este un strat din spumă antialergică, proiectat pentru a susține spatele corect indiferent de poziția în timpul somnului, în ansamblu cu stratul superior.

Recomandări: Salteaua Confort 7 Zone este alegerea perfectă pentru cei care caută confort și susținere personalizată în timpul somnului. Este recomandată pentru persoanele cu greutate între 80 și 140 de kilograme și pentru cuplurile cu diferențe semnificative de greutate. Dacă preferați suprafețe ferme pentru somn, această saltea va fi partenerul perfect. Bucurați-vă de susținerea ortopedică și confortul personalizat, adaptat preferințelor dumneavoastră.

6. Latex Deluxe

Descoperiți excepționalul confort modern cu salteaua Latex Deluxe, creată pentru a satisface cele mai înalte cerințe:

Somn dinamic pentru toți: Concepută pentru cei care preferă o suprafață dinamică pentru somn. Perfectă și pentru cuplurile cu diferențe semnificative de greutate (mai mult de 25 kg) și pentru cei mici.

Dublu confort: Această saltea oferă două fețe cu fermități diferite – una medie și una semitare – pentru ca fiecare să poată alege senzația perfectă.

Husă detașabilă și lavabilă: Cu o husă ușor de îndepărtat și spălat la mașină la 30°C.

Straturi:

Strat superior: Latex (5 cm): Latexul natural de la suprafața saltelei oferă o moalețe uimitoare și se adaptează contururilor corpului.

Strat superior 2: 7-Zone (valuri pătrate – 4 cm). Acest strat reduce punctele de presiune și minimizează presiunea asupra corpului.

Strat inferior: Spumă AeroGel (7 cm). Baza saltelei creează un efect anatomic pentru partea superioară a saltelei, alegându-se între Latex + 7-Zone sau doar 7-Zone.

Strat inferior: 7-Zone (Valuri Pătrate – h 4cm), care oferă o suprafață mai dură de dormit.

Recomandări: Salteaua Latex Deluxe se potrivește celor care doresc un somn dinamic, inclusiv cuplurilor cu diferențe mari de greutate și celor mici. Ea asigură o distribuție uniformă a greutății, confort și adaptabilitate la preferințele dumneavoastră Datorită sistemului de vară/iarnă, este perfectă pentru utilizare în orice sezon.

7. Memory Plus

Salteaua Memory Plus este creată pentru toți cei care apreciază odihna de calitate:

Confort universal: Potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, indiferent de greutate sau dimensiuni.

Dublă fermitate: Cu două fețe cu fermități diferite – una medie și una semitare – fiecare poate alege senzația perfectă.

Adaptabilitate și susținere: Această saltea este fabricată dintr-un material adaptabil care reglează fluxul de aer și oferă susținere complexă pentru corpul dumneavoastră în timpul somnului.

Eliminarea eficientă a vibrațiilor: Poate elimina 99% din valurile și vibrațiile cauzate de mișcările corpului, oferind o susținere stabilă și reacționând la mișcări.

Tehnologia CoolTouch: Menține temperatura optimă a corpului și previne supraîncălzirea.

Spumă cu memorie: Creează senzația de „îmbrățișare” și oferă un confort unic.

Husă detașabilă și lavabilă: Puteți scoate cu ușurință husa și o puteți spăla la 30°C pentru a vă bucura întotdeauna de prospețime și curățenie.

Straturi:

Strat superior: Memory Plus (5 cm), se adaptează la forma și greutatea corpului dumneavoastră, oferind o susținere personalizată.

Strat mijlociu (bază): Spumă AeroGel (11 cm), asigură efectul maxim al stratului superior Memory Plus sau 7-Zone.

Strat inferior: 7-Zone (valuri pătrate), furnizează o suprafață alternativă pentru somn.

Recomandări: Salteaua Memory Plus este alegerea perfectă pentru întreaga familie. Oferă un nivel înalt de susținere, confort și adaptabilitate, ceea ce o face o alegere versatilă pentru toți membrii familiei. Permiteți-vă să dormiți fără dureri și vibrații, bucurându-vă de un somn liniștit în fiecare noapte.

8. Platinum

Descoperiți salteaua Platinum, care transformă somnul în arta confortului și într-o grijă față de mediu deosebită.

Generația următoare a confortului: Platinum reprezintă un nivel cu totul nou de confort în lumea somnului. Această saltea a fost creată pentru cei care apreciază o experiență de somn excepțională și au grijă de mediu.

Eco-friendly: Ne-am asumat valorile ecologice și am creat salteaua Platinum folosind materiale ecologice pure. Aceasta protejează corpul de supraîncălzire și susține sănătatea pielii datorită structurii unice cu 5 straturi bazate pe gel.

Confort personalizabil: Simțiți cum fiecare strat interacționează cu corpul dumneavoastră, asigurând o distribuție uniformă a presiunii și eliminând punctele de presiune neplăcute. Puteți alege între două opțiuni de fermitate – medie și semitare – pentru a personaliza somnul în cel mai bun mod posibil.

Husă detașabilă și lavabilă: Husa saltelei poate fi ușor îndepărtată și spălată la 30°C, asigurând prospețimea și igiena maximă a somnului.

Straturi:

Strat superior: Memory Plus (5 cm), se adaptează la forma și greutatea corpului, oferind o susținere personalizată.

Strat tranziție: Spumă GelFlex (6 cm) cu proprietăți adaptabile pentru susținere optimă.

Strat mijlociu (bază): 7-Zone GelFlex (4 cm). Valurile pătrate pe bază de gel asigură absorbția fără a crea valuri și vibrații.

Strat tranziție: Spumă GelFlex (4 cm).

Strat inferior: 7-Zone GelFlex suplimentar (4 cm), oferă o suprafață alternativă pentru somn.

Recomandări: Salteaua Platinum este recomandată tuturor celor care caută o experiență de somn unică, indiferent de vârstă sau greutate. Ea oferă un nivel înalt de adaptabilitate, confort și o atenție deosebită față de mediu. Permiteți-vă să vă bucurați de un somn la un nou nivel de confort cu Platinum.

9. Emerald

Oferiți-vă un somn adevărat de lux cu salteaua Emerald. Această saltea este epitomea confortului și a grijii față de sănătate.

Tehnologii de ultimă generație: Salteaua Emerald reprezintă o combinație reală a tehnologiilor de ultimă generație și a materialelor excepționale. Le-am unit pentru a crea un loc incredibil de confortabil și plăcut pentru somnul dumneavoastră

Latex ecologic: Ne preocupăm de planetă, așa că Emerald este fabricat din 100% latex natural. Acest material susține sănătatea pielii și asigură confort în timpul somnului. În plus, latexul are proprietăți ultra-ortopedice care ajută la corectarea alinierii coloanei vertebrale.

Prospăt și durabil: Straturile de cocos din interiorul saltelei Emerald mențin prospețimea și previn mirosurile neplăcute și umiditatea. De asemenea, conferă saltelei durabilitate și stabilitate, astfel încât să vă slujească mulți ani.

Susținere personalizată: Bucurați-vă de confortul creat de combinația diferitelor straturi ale saltelei. Puteți alege fermitatea dorită – medie sau fermă – pentru ca somnul să fie perfect.

Husă detașabilă și lavabilă: Husa saltelei poate fi ușor îndepărtată și spălată la mașină la 30°C, asigurând igiena maximă a somnului.

Straturi:

Strat superior: Cream Latex® (5 cm), 100% natural, fără adaosuri, pentru susținerea sănătății și confortului dumneavoastră

Strat superior 2: Spumă Emerald (4 cm), pe bază de gel, cu proprietăți adaptabile pentru susținere optimă.

Strat mijlociu: 7-Zone GelFlex (4 cm), strat din valuri pătrate pe bază de gel, care asigură absorbția fără a crea valuri și vibrații.

Strat mijlociu 2: Cocos (1 cm), consolidează structura stratului adaptabil al saltelei.

Strat inferior: Spumă GelFlex (10 cm), garantează durabilitatea întregii construcții.

Recomandări: Salteaua Emerald este recomandată tuturor celor care doresc să îmbunătățească semnificativ calitatea somnului lor, indiferent de vârstă sau greutate. Această saltea oferă cel mai înalt nivel de confort, susținere a coloanei vertebrale și îngrijire a mediului. Este perfectă pentru cei care suferă de dureri de spate sau probleme ale coloanei vertebrale. Emerald nu este doar o saltea, ci și o îmbunătățire a calității somnului și o grijă pentru sănătatea dumneavoastră Recenziile utilizatorilor atestă îmbunătățirea calității somnului și reducerea durerilor de spate în mai puțin de 21 de zile.

În concluzie, în această colecție fascinantă am explorat nouă tipuri diferite de saltele, fiecare având caracteristici și avantaje unice. Structura și straturile saltelelor PLUSHY garantează că corpul dumneadoastră va fi susținut perfect, iar confortul va fi continuu. De la stratul superior, care se adaptează formei corpului., până la stratul de mijloc, care oferă susținere și amortizare, și stratul inferior, care oferă fermitatea dorită, fiecare saltea a fost creată cu dragoste și grijă.

Pe site-ul nostru plushy.md puteți obține informații detaliate despre cele mai confortabile și calitative saltele. Aici veți găsi toate informațiile necesare pentru a alege cu atenție salteaua perfectă. Descoperiți lumea somnului confortabil cu Plushy!

Compară Confortul